onsdag den 25. september 2013

Lilje kursus, specialkøbmanden Viborg

Mig og en veninde dog til Viborg for at lære at lave de her smukke blomster. Og sikke en aften, det kan anbefales - nu skal jeg bare finde tiden til at få øvet, for ALT grejet er jo købt til det ;) Har dog en ide om at der skal nogen på min mors 50 års fødselsdags kage i oktober, så skal jo finde tiden til det snart.. 



... nu hænger den i min lampe derhjemme over bordet!

Bryllupskage til Hr og Fru Hammer

7-9-13 --> Dagen som blev mange brylluppers dag.
Der fik jeg også lov at lave en bryllupskage til - det syntes jeg er stort og en ære at få lov til. 
Bruden var selv med til at bestemme designet, så det er faktisk hendes helt eget design :) 

Fyldet er Asti mousse og hindbær mousse, smurt om med hvidchokolade smørcrem.

Top figuren kom hun selv med, så kan ikke oplyse hvor den er fundet hende. Men den passede til brudeparret og det var helt perfekt :)



Bryllups invitation - Brud

Bryllups invitationen til mine forældre og bedsteforældre, foregik med en omgang aftenskaffe. Og hvad ligger mere nær, end at lave en brud i brudekjole :) 
Det blev det hvertfald, og de blev overrasket over at det var en kage. Kagen har ikke set dagens lys før nu her, trods den faktisk blev lavet tilbage i sidst januar måned. Man må holde kortene tætte til kroppen, når man laver hemmeligheder i den kaliber - Jeg tror også det lykkes os meget godt, folk blev hvertfald overrasket.



Kagen er mors chokoladekage, smurt op med vaniliefrostning og masser af hvid fondant :)

Tak for opmærksomheden kage, til vores bryllup

Nikolajs arbejde, Aalborg Historisk Museum var hurtig på pletten da de fandt ud af alt det gifte halløj og vi fik en fin pakke - de ville dog gerne se et billed. Det fik de lov til og jeg har prøvet det sukkerprint af i stor format.

Kagen er en Mors chokoladekage med hindbær og smurt op med vaniliefrosting. Der er nok kage til 50 mand stærk tror jeg. - Den dag var de så like 15 på arbejde, så der var kage til mange dage.

Sukkerprintet var egentlig nemt at arbejde med. Jeg limede det fast med frosting i hjørnerne og lidt i siderne, og så ellers duppe dupper på:P

De var glade, så en vellykket kage :) Og den smagte jo dejligt..